Menu Sluiten

Bomen

European-tree-workerBomen zijn beeldbepalend in het landschap, in tuin, landgoed of rondom uw bedrijf of instelling. Om een boom gezond te laten groeien is verzorging nodig van een boomspecialist. Daarvoor bent u bij Wijbenga Hoveniers aan het juiste adres: wij hebben inmiddels ruim 20 jaar ervaring met alle aspecten rondom de verzorging van bomen.

Te beginnen met advies omtrent de keuze en leeftijd van nieuwe aanplant. We leveren in principe alle soorten bomen en formaten. Van jonge aanplant tot bomen van ruim 40 jaar oud. Dankzij onze ruime ervaring met deze speciale reuzen worden wij in Noord-Nederland regelmatig gevraagd voor advies en aanplant van diverse soorten bomen. Hierbij werken wij met European Tree Workers. Deze gecertificeerde treeworkers weten alles rondom de juiste manier van aanplant en standplaats.  Hierdoor zijn we in staat om iedere boomsoort op de juiste manier te snoeien afhankelijk van leeftijd en standplaats.

Als eigenaar van een boom hebt u een wettelijke zorgplicht. Wij helpen u dan ook graag bij het nakomen van deze zorgplicht en geven u graag deskundig advies of hulp bij snoei of kap opdat u zorgeloos kunt blijven genieten van prachtige en gezonde bomen.

Neemt u daarom gerust vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen adviseren over de mogelijkheden van de aanplant en verzorging van bomen.